Kindergarten and 1st Grade Class Schedule 2024-2025

Revised 8/15/24

Time	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
7:45-8:00	Students enter classroom, work on morning bins				
8:00-8:15	Morning bins (15 min)				
8:15-8:30	Journal Writing/Memory Work (15 min)				Chapel
8:30-8:45	Math Meeting (15 min)				
8:45-9:15	Singing, Devotion, and Word of God (30 min)				Math Meeting
9:15-10:00	K Reading (45 min)				
10:00-10:15	Recess (15 min)				
10:15-10:35	Come in from recess, Read Aloud and Snack (20 min)				Show and Tell
10:35-11:15	Reading 1 (40 min)				
11:15-11:45	K Math (30 min)				
11:45-12:00	Handwriting 1 (15 min)				Hot Lunch,
12:00-12:50	Lunch, Recess, Afternoon Devotion (50 min)				Recess, Devotion
12:50-1:30	Math 1 (40 minutes)				
1:30-2:15*	Science/ Social Studies (45 min)	Art (45 min)	Science/ Social Studies	Phy-ed (45 min)	Science/ Social Studies
2:15-2:40*	Writing (25 min)	Writing	Writing	Writing	Writing
2:40-2:50	Clean up in classroom/close with prayer/dismissal				

^{*}From 1:30 to 2:45 the kindergarten students will go to Mrs. Rohde's classroom for afternoon activities. They will return to our classroom at 2:45 to close the day. Their activities include: creative play, table activities, afternoon snack, story time, art, phy-ed, and recess.

